Aparat anti-insecte / Insect Killer / Fly killer2 produse

Ordonează:

Alege un echipament profesional din gama de Aparat anti-insecte / Insect Killer / Fly killer - produse pe stoc, importator direct

Conform ANSVSA, „unitățile de industrie alimentară (abatoare, unități de tranșare, unități de procesare, restaurante etc.) trebuie să dețină proceduri pentru limitarea pericolelor generate de microorganisme. La nivelul acestor unități, este necesar să se instituie măsuri de prevenire cum ar fi:

  • inspecția vizuală a cărnii,
  • montarea de fly-killere,
  • plase pentru insecte
  • bune practici de producție (GMP).

Totodată, este necesară aplicarea și respectarea programelor DDD.”

Dupa cum putem vedea, fly-killerele, sau aparatele anti insecte sunt acel gen de echipament absolut necesar in unitatile alimentare pentru a putea respecta legislatia in vigoare si pentru a putea limita riscurile de cotaminare.

Atunci cand achizitionati un fly killer, este necesar sa va ganditi cum anume va fi acesta montat (perete / tavan), sa fie dotat cu tava de colectare a insectelor moarte si bineinteles dimensiunile acestuia sa fie suficiente pentru acoperirea spatiului unde va fi montat.

Se pot monta mai multe aparate anti insecte in aceeasi incapere.

Pentru a fi siguri ca respectati legislatia in vigoare, este necesar sa notati intr-un registru faptul ca acestea sunt verificate si igienizate periodic.

Recomandarea noastra este ca inspectia sa fie zilnica iar igienizarea saptamanal.