Chafing dish | Supiere21 de produse

Ordonează:

Alege un echipament profesional din gama de Chafing dish | Supiere - produse pe stoc, importator direct

Chafing dish-urile și supierele sunt două echipamente indispensabile în restaurantele care servesc mese de tip bufet suedez. Chafing dish-urile sunt utilizate pentru menținerea la cald a mâncării gătite și pot fi fie electrice, fie cu flacără, în timp ce supierele sunt preponderent electrice. Aceste două echipamente sunt, de obicei, confecționate din oțel inoxidabil pentru a asigura siguranța alimentară.

Chafing dish-urile pot avea diferite dimensiuni, cum ar fi GN 1/1, GN 1/2 sau chiar forme rotunde, în timp ce supierele sunt de obicei cilindrice și au capacități cuprinse între 3 și 15 litri. Deoarece aceste echipamente intră în contact direct cu clienții, este important ca ele să fie în ton cu designul general al restaurantului. Calitatea acestor echipamente este crucială pentru satisfacția clienților, deoarece influențează direct experiența acestora în restaurant.