Dulapuri refrigerare | Frigidere72 de produse
Afișez 1 - 48 din 72 de rezultateSorted by popularity
Alege un echipament profesional din gama de Dulapuri refrigerare | Frigidere - produse pe stoc, importator direct
Frigiderele în industria HoReCa
Frigiderele, sau dulapurile frigorifice, cum mai sunt numite în industria HoReCa, sunt echipamente esențiale în toate zonele unei afaceri din acest domeniu. Acestea sunt disponibile în mai multe tipuri:
- Frigidere (dulapuri refrigerate) din inox – pot avea 1, 2 sau chiar 3 uși. Fiind din inox, pot fi amplasate chiar și în zonele cu umiditate mare, deoarece nu vor rugini.
- Frigidere cu ușă de sticlă – folosite adesea pentru băuturi sau alte produse care au nevoie de expunere către client. De cele mai multe ori sunt numite vitrine.
- Frigidere pentru bar – pot fi poziționate atât sub tejghea cât și pe aceasta. În majoritatea cazurilor, au ușă din sticlă și sunt folosite pentru băuturi.
- Frigidere pentru patiserie – special concepute pentru a introduce cu ușurință tăvile de patiserie de 600×400 mm.
- Frigidere pentru maturare – special concepute pentru maturare și au un interval de temperatură diferit față de celelalte tipuri de frigidere, și anume 0 – 15°C.
Ce trebuie să ții cont atunci când alegi un frigider profesional?
Sunt mai multe aspecte de care trebuie să ții cont, iar cele mai importante sunt:
- Dimensiunea – în funcție de spațiul de care dispui, alege frigiderul care să se potrivească locației tale.
- Izolația – alege un frigider cu o izolație mai mare și pe termen lung vei economisi energie electrică.
- Tipul inoxului – dacă știi că în zona în care va fi amplasat frigiderul este umiditate mare, alege să achiziționezi un frigider care are inox AISI 304. Inoxul AISI 304, sau inox alimentar cum îl numesc mulți profesioniști din industrie, are o rezistență ridicată la umiditate, astfel nu vei avea probleme cu rugina.
De ce frigider profesional și nu casnic?
Deși frigiderele profesionale par mult mai scumpe în comparație cu cele casnice, dacă facem o raportare la volumul util al fiecăruia, ajungem la concluzia că frigiderul profesional are un cost mai mic per volum util decât frigiderul casnic. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care este înțelept să folosești frigidere profesionale. Alte avantaje includ:
- Frigiderele profesionale sunt din inox, ceea ce reduce semnificativ posibilitatea de a rugini în timp.
- Control foarte bun al temperaturii din interior.
- Funcționează în parametri chiar dacă temperatura ambientală este foarte ridicată (cum se întâmplă în bucătăriile profesionale).
- Se pot repara rapid, indiferent de defecțiunea pe care o au, spre deosebire de cele casnice care în cele mai multe cazuri nu se mai pot repara.
Drept urmare, pe termen lung, veți face o economie semnificativă dacă utilizați un frigider profesional deoarece, cu o mentenanță bună, poate funcționa peste 10 ani de zile.